Biezpiens ar svaigu ābolu un ābolu, ogu ievārījumu
11. septembris, 2024 pl. 19:51,
Nav komentāru
Sastāvdaļas
- 150 g vājpiena biezpiens
- 1 liels ābols (vēlams Latvijas)
- Sauja ogas - saldēti ķirši, upenes, avenes, mellenes
- 2 dateles vai 30 g rozīnes
- Krustnagliņa, škipsniņa vanilīns, kanēlis
Pagatavošana
- Katliņā ielej mazliet ūdeni, sagriez ābolu, pievieno ogas, žāvētos augļus, vanilīnu un krutnagliņu. Vāri uz nelielas uguns aptuveni 7 min.
- Pasniedz ar biezpienu, kas bagātīgi pārkaisīts ar kanēli.
- Svaiga ābola vietā var pievienot pusi banāna, svaigas mellenes vai citus augļus/ogas pēc izvēles.
- Lieliska alternatīva veikala cukurotajiem saldumiem un Tavas garšas kārpiņas gavilēs 😊